Spring naar inhoud

Het eerste “We doen het zelf wel”-festival.

Op zaterdag 25 maart 2017 vindt de eerste editie van het ‘We Doen Het Zelf Wel’-festival plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Het ‘We Doen Het Zelf Wel’-Festival wil laten zien dat burger- en sociale initiatieven niet meer uit een reeks incidenten bestaan, maar veeleer een brede burgerbeweging vormt die de problemen van mensen en gemeenschappen aan het oplossen is.

Het festival is een samenwerking tussen verschillende grote en kleine organisaties die zich bezighouden met burgerinitiatieven en belooft een dag te worden waar zowel doeners als denkers op het gebied van burger- en sociale initiatieven samenkomen en van elkaar kunnen leren. Een dag waar ruimte is voor verdieping en reflectie, maar waar het publiek ook praktische tips en inspiratie opdoet, en experts vindt voor juridisch, financieel, en ondernemend advies.

Sprekers zijn oud-politicus en schrijver Jan Terlouw, hoogleraar Geesteswetenschappen Tine De Moor (Universiteit Utrecht), Urgenda-directeur Marjan Minnesma, hoogleraar Filosofische Bestuurskunde Gabriël van den Brink (Vrije Universiteit), en hoogleraar Bevolkingsdaling en Leefbaarheid Bettina Bock (Universiteit Groningen). Dagvoorzitter is Natasja van den Berg. Omroep HUMAN maakt tijdens de dag tv-opnames en zendt op een later moment een samenvatting uit.

Voor alle informatie over dit festival en het bestellen van kaarten: https://wedoenhetzelfwel.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: